Sanden Ranch

Nya hästar för försäljning

Gillis

Detta är Gillis, en Maxad C ponny valack som är 14 år. Gillis har varit i familjens ägo i 1,5 år och de har under hela den tiden haft honom inackorderad hos mig. Han har varit deras första ponny efter ridskola. Tyvärr växer barnen (för) fort och 13 åringen känner att hon blivit för lång för Gillis.
Han är en otroligt lugn och snäll ponny, älskar livet och alla människor och andra hästar.
Gillis går idag på lösdrift och trivs superbra med det. Kan gå med både ston och valacker. Han kan även stå i box, men krubbiter en del precis i väntan på mat eller kraftfoder.
Han rids 5-6 dagar i veckan varierad träning. Han hopptränar veckovis och har varit ute på P&J samt tävlat lite LD och LC. Gillis är absolut inte tittig eller spänd, han är mkt trygg i sig själv.

Han tar runt en nervös ryttare utan problem på hoppbanan.
Gillis är mycket fin i Dressyren och lätt och bra rörlighet och fin i munnen.
Tidigare har Gillis varit ridskoleponny i Norrland, han var en stor favorit men tröttnade tillslut på ridskolelivet och fick bli privathäst.
Gillis är importerad från Irland, vi vet ej när men han tilläggregistrerades i Sverige 2016.
Gillis har tidigare ridits med en för trång sadel vilket resulterade i att han ibland började ridpasset med att kicka och resa sig, men väntade man lite och bad honom gå fram igen så gick det jättebra. Detta händer väldigt sällan numera, men av den anledningens så säljs han inklusive sin sadel som passar honom. Prestige joy jumper 16,5’

Vi är mycket måna om att Gillis kommer till ett bra hem, skulle passa perfekt som första ponny.
Gillis är genomgången regelbundet av equiterapeut och tandläkare.

Welsh mountain sto

Ett Welsh mountain stoföl. Super super social och snäll. Fin stam. (Säljes nu men kan avhämtas när hon är klar med sin mamma)

Quarterhorse Mare för försäljning!

E: Ice gun whiz
3 år gammal, alla reiningmanovers började!
Fin stamtavla!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *